December 20, 2019

Windows server

Op zoek naar een actuele versie van Windows server? Dan kun je natuurlijk gewoon Google gebruiken, maar wat als ik je kan zeggen waar je goedkoopste windows server prijs kunt vinden.

In de webwinkel Softwarelicense4u kun je eenvoudig de beste windows server licentie kopen tegen de beste prijs. Goedkoper kan bijna niet en binnen 2 minuten heb je een licentie binnen op je mailadres.

Gratis updates voor je software

Veel softwarebedrijven bieden je de mogelijkheid om op jaarbasis een soort abonnement af te sluiten en dit zorgt ervoor dat je maandelijks updates beschikbaar hebt en gratis kunt installeren. Daarnaast ontvang je ook nog de beste support.

Het aanschaffen van onderhoud is ook nog eens goedkoper dan wanneer je losse support incidenten in gaat kopen en daarnaast ook nog eens regelmatig de upgrades van het product gaat kopen. Zou je vandaag nog goedkope licenties willen kopen? Bezoek dan vandaag nog de website van Softwarelicense4u.com

SHARE:
Software 0 Replies to “Windows server”