July 22, 2019

Best betaalde programmeur banen

Wat zijn de best betaalde programmeur banen? Wat waren de 5 best betaalde ICT banen in 2018? Welke factoren zijn van invloed op het salaris van een IT’er? Wat waren de belangrijkste ontwikkelingen op de IT-banenmarkt in het afgelopen jaar?

1. SAP Consultant – € 4.800,-

SAP-consultants treden op als adviseurs en ontwikkelaars van software-oplossingen van het Duitse bedrijf SAP (Systeme, Anwendungen und Produkte). Deze technici zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren bij grote organisaties zoals Accenture, Achmea, Action, Capgemini, Deloitte, Heineken, IBM en KMPG.

Bekijk actuele vacatures voor SAP-consultants.

2. IT Architect – € 4.750,-

Grote (software)bedrijven, instellingen en webshops zijn afhankelijk van uitgebreide IT-systemen en gebaat bij het werk van IT-architecten. Deze bouwmeesters zetten bedrijfsbehoeften om in passende softwaredesigns en houden rekening met (langetermijn)visies, wensen en eventuele implementatiebeperkingen. Met specialisaties zoals solution, enterprise, security, systems, lead en (web-)application behoren zij met recht tot de best betaalde ICT’ers.

Bekijk actuele vacatures voor IT-architecten.

3. ICT Manager – € 4.400,

ICT-managers geven leiding aan IT-afdelingen bij onder meer consultancy bedrijven, overheidsinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Het optimaliseren en professionaliseren van werkprocessen en de coaching van ICT’ers behoort tot de kerntaken. Succesvolle ICT-managers tonen initiatief en hebben sterke analytische, probleemoplossende vermogens, visie en lef. Lees alles over het salaris van ICT managers.

SHARE:
Banen 0 Replies to “Best betaalde programmeur banen”